Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
Често Задавани Въпроси
Как са произведени продуктите?
Дизайнът на планерите EmpowerMe, както и тяхното производство са изцяло направени в България.

Работата по създаването на планерите отне повече от три години- от момента, в който идеята се зароди, през направата на най- оптималното разпределение на страниците, изработката на минималистичен, но все пак впечатляващ дизайн на корицата, докато стигнем до отпечатването.
Защо да изберем продуктите на EmpowerMe?
Продуктите на EmpowerMe са създадени и вдъхновени от мечтите ни- нежни, стилни, изискани и удобни за употреба- простота в своето съвършенство.

Планерите EmpowerMe са сътворени с много любов и безкрайно внимание към детайла. Те са практични и всяка една секция и странинца е съобразена с нуждите, които имаме в така забързаното ни ежедневие.

Дизайнът на страниците е специално разработен да бъде максимално изчистен и семпъл, като същевременно има максимално място да записвате всичко важно за Вас, осигурявайки Ви пълна функционалност и фокус за постигане на Вашите цели.
Трябва ли да направя регистрация, за да мога да поръчам?
За да можете да поръчате не Ви е необходима регистрация. При нас поръчката става бързо и лесно без ненужни усилия или излишна информация.
Какви са начините, по които мога да направя поръчка?
Поръчка може да направите както в сайта, така и като напишете лично съобщение във фейсбук или инстраграм, а също може да ни изпратите и имейл. Изберте най- удобният за Вас начин.
Какви са сроковете за доставка?
Доставката на продукти, които са в наличност е със срок от 1 до 3 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт.

Всички поръчки, направени в работни дни, се изпращат най- често в същия или на следващия ден. Поръчки, направени през почивните дни или официални празници, се изпълняват в първия работен ден на куриерските фирми.

Изключения правят пратки, доставяни до градове или села, в които няма офис на посочения куриер, или пък доставките се правят в определени дни по график, както и за международни пратки, където времето за доставка варира в зависимост от държавата, до която се изпраща.

Възможни са и забавяния, в случаите, когато куриерските фирми са прекалено натоварени и това променя графиците им. Тъй като това са ситуации, които не зависят от нас, препоръчваме да правите своите поръчки малко по- рано, за да сте сигурни, че Вашият продукт ще пристигне навреме. В случай, че се притеснявате от забавяне на Вашата поръчка заради куриерската доставка, моля да се свържете с нас.
С коя куриерска фирма се извършва доставката?
Нашите доставки се извършват с куриерска фирма Спиди или Еконт.

При доставка до куриерски офис клиентът може да посочи куриерската фирма, която предпочита. Доставките до адрес се извършват от куриерска фирма Спиди.


За чия сметка се извършва доставката?
Всяка поръчка над 39.99 лв. се извършва за сметка на ПРОДАВАЧА до офис на Спиди. Доставки до офис на Спиди под 39.99 лв. са на фиксирана стойност 4.00 лв., доставките до личен адрес са 5.00 лв. и се заплащат допълнително от КУПУВАЧА. Доставките до офис на Еконт са на стойност 5.50 лв. и се поемат от КУПУВАЧА.
За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
При рекламация, замяна или отказ от приемане на пратката, куриерските разходи са за сметка на КУПУВАЧА.
Как да разбера, че поръчката ми е успешно направена?
Ако поръчвате през сайта, автоматично ще получите имейл с потвърждение и информация за своята поръчка. Допълнително, наш колега ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърдите направената от Вас споръчка.

Ако поръчвате с лично съобщение от Facebook или Instagram, то след направената поръчка и потвърждение от нашите колеги, също ще получите имейл с потвърждения и информация за поръчката си.

Ако решите, че е необходима някаква промяна, моля пишете ни на contact@empowermecorp.com.
Правите ли доставки извън България?
Разбира се. Можем да изпратим Вашият планер до всяка една точка в света. Сроковете за доставка, както и стойността й зависят от Вашата локация. Пишете ни на contact@empowermecorp.com за подробна информация.
Не откривам своя въпрос в тази секция. Към кого мога да се обърна?
В случай, че не откривате отговор на въпросът, който имате, не се колебайте да ни пишете на contact@empowermecorp.com