Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
Блог

Топ цветовете за пролет 2022

Лайфстайл
Историята не веднъж е показвала, че иновациите преобладават най-вече след трудни времена, времена на криза. В модната индустрия няма да има изключение. Цветовите тенденции отразяват надеждата за промяна, за доброта, за щастие, които предстоят.
Бъдещите сезонни цветове ще бъдат движени от желанието да бъдат жизнени и енергични, докато същевременно остават земни и балансирани. Топ 5те цвята ще ни примамват със своите чудесни нюанси и чара на текстурата си.

Ключовите оттенъци на сезон Пролет 2022 са - електриково розово, жълтеникаво оранжево, успокояващо синьо, тревисто зелено и кремавите маслени оттенъци.



Орхидея

Орхидеята има наситен и много реалистичен и енергичен цвят, който може да се използва както в реалния свят, така и в дигиталния. Жизненото розово ще се появи в цветовете на банските костюми, както и в официалното облекло.



Маслиново масло

През Пролетта на 2022 екектриковото зелено вече е изместено от по-тъмните зелени нюанси. Различните оттенъци на зеленото маслиново масло ще доминират в официалното облекло, бельото, обувките, чантите и различни други аксесоари. Тези нюанси са лесни за съчетаване с други цветове.



Масло

Бежавникавите маслени оттенъци от много време не са излизали от гардеробите ни. Сега най-актуално ше бъде жълтеникавия кремав цвят, който ще е идеален за бельо, връхни дрехи, ризи или пък плажно облекло.



Манго 

Прекрасната палитра от оранжево и жълто ни носи позитивизъм и ни зарежда с енергия. Затова е идеално за бански костюми или спортно облекло. Защото носи позитивизъм от чувството, че сме във ваканция.



Морско синьо

Земно и успокояващо, независимо дали е индигово синьо или от нюансите на океана. Идеално е за всяко ежедневно облекло, както и за спортното. Лесно е за съчетаване с другите цветове, както и с ексцентрични и цветни аксесоари.