Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
Блог

Здравословен старт на деня

Здравословно
Да започнете деня си здравословно и от по-рано може да подобри животът Ви към по-добро. Сега ще Ви представим 5 неща, с които да започнете деня си. Хубаво е да ги направите преди 9ч сутринта или веднага щом се събудите.

Често сме чували, че успешните хора имат някои сутрешни навици, които им помагат да постигат това, което искат. Много от навиците на успешните хора включват четене, упражнения или медитация. Ето нашите 5:



Събудете се преди всички останали


Така ще имате повече лично време за себе си. Ще имате време да свършите повече неща за себе си преди да започнете с изпълнение на своите задължения.



Правете упражнения поне 10 минути


Дали ще са упражнения, йога или пилатес - Вие сами решавате. Има много видеа в You tube, в които да откриете най- подходящите за Вас. Да се раздвижите с тренировка всяка сутрин ще Ви събуди добре, ще подобри здравословното Ви състояние, ще намали стреса и ще Ви накара да се чувствате ободрени и по- енергични.



Оправяне на тоалета


Много е важно да обърнете внимание на външния си вид. Вземете си душ, оправете си косата, грима, дрехите..., докато слушате приятна музика. Това ще Ви зареди с много положително настроение.



Фокусирайте се в задачите си за деня


Направете си кафе или любимия чай и се заемете с плана на задачите, които трябва да свършите през деня. Направете само тези, които искате да свършите. Ползвайки планерът Empower me лесно може да отграничите задачита на такива, които са спешни и трябва да се свършат първи, на други с второстепенна важност и на лични задачи, които не са свързани с работата. Това ще Ви отнеме няколко минути, но ще Ви помогне да бъдете ефективни и организирани.



Направете си закуска


Първото ядене е най-важното за деня. Дали ще е бърза закуска като смути или мюсли, или такава, която отнема повече време като палачинки, яйца и тн, Вие сами решавате.

Това са сутрешните навици, които Ви препоръчваме да изградите. Ще Ви помогнат да се чувствате в по-добро настроение и по-енергични. Ако ги спазвате и си водите записки във Вашия планер ще успеете да държите под контрол своето време и начин на живот.


Ако тази тема е била полезна за вас, ще се радваме да я споделите с приятели. 
Може да ни последвате във Facebook и Instagram, където споделя много полезни съвети и доста интересна информация за това, как да организираме себе си.