Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
Блог

Кои ще са топ трендовете за есента и зимата 2021г.

Лайфстайл
Съвсем скоро предстои времето, в което отново трябва да извадим пуловерите си. В тази статия ще откриете 13 топ тренда за есента и зимата, ще разберете кое ще е актуално и с какво непременно трябва да се сдобиете.

Лъскавото момиче

Знаете ли какво се получава, когато наслоите пайети върху пайети и пак пайети? Когато изобилието на 20-те срещне това от 80-те, носи добро настроение в големи дози за всички момичета. Сега блясъкът е на мода, но покрит, не парти рокли, а дълги панталони, високи яки, якета и обемни рокли. Това ще Ви насочи и как да откриете префектното облекло, с което да посрещнете Коледните празници и Нова година - сега е времето да заблестите, момичета, защото Ви очаква бляскаво бъдеще.



Изобилие от цветове

Сега излизат на главен ред наситените цветове. Играта за съчетаването им е без правила, извън всякакви стандарти и съвсем неочаквана. Горчицата среща лимона, розовата дъвка - невена, ръждата - лавандулата, всички допълнителни и вторични нюанси на цветовете се съчетават за свеж микс. Не се колебайте, сега е времето да експериментирате цветово.

Скроен добре и елегантен

Няма по-добър начин да се изразя за това как изглеждате в добре скроени дрехи - нищо по-малко от елегантно и интелигентно. Изящни копчета за елеци или поло блузи с висока яка, якета, дълги жилетки или панталони. Всеки тоалет завършен с красив колан или шал. Тези аутфити може да съчетавате с пантофки и сникърси, но най- вече с лоуфъри и челси боти.

Удобното плетено

Това, което всеки човек би предпочел, е да се чувства комфортно всеки ден. Затова смело може да замените безбройните копчета, ризи, сака и токчета с пуловер. Поли с пуловери, макси рокли с пуловери и всички подобни сетове. Но все пак в уюта няма да липсва блясък. На мода ще са бляскавите кашмирени или вълнени плетива, с извивки по тялото, които стават както за излизане вечер, така и за следобеден чай с приятелки.



Après-Ski, всеки уикенд

На мода ще са пуловерите, перфектни за ски уикенд в планината, или само за разходка в студеното и свежо време. Кроп или дълги, в класически цветове или ярки, розово-червени и тн нюанси, тези пуловери създават топ свежа визия, в която ще се чувствате и супер комфортно.

Бурна промяна на 20те.

Тези, които обожават модата на 20те, тази година ще са най-добре и модерно облечените на всички събития. Роклите с пера и ресни ще изобилстват от класически копринени платове и дантели. Те перфектно ще се съчетават с дълги жилетки или палта. И ще бъдат чудесен вариант за облекло за вечерно излизане.

Облаче от пух

Пухените връхни дрехи отново набират скорост. В остри и дръзки цветове като тъмно лилаво или в животински принтове като червено тигрово, но не и класическите черни пухенки. Техните дължини ще варират от дълги до кроп, за да можете да ги използвате да Ви топлят по всяко време.

Отново кроп силуети

Голямото завръщане на кроп кройките при връхните и горните дрехи - якета и топове. Тази елегантна визия с разголване на част от корема Ви, трябва да постигнете по различно от късите дрехи, които сте носили като тинейджъри. Сетовете трябва да са изискани, мацкенски и шик - с елегантен панталон с висока талия, сетове от две части с късо сако и т.н.

Нека бъде “миди”

Миди дължините ще са тези, които ще преобладават във всички модни списания тази есен и зима. Полите и роклите може да са в А линия, разкроени, на едро или тънко плисе, но като дължина да стигат между коляното и глезена. За уникална визия ги съчетавайте с боти или ботуши.



Нека да Ви бъде удобно

Най- оптималния начин да опишем модата през изминала година е удобство. Така ще продължи и тази, като тук нямам предвид пуловерите. Това ще са кремави или бежови вълнени якета, жълтокафяви кожени якета, пухкави худита - идеални за комфортен и красив стил. При платовете ще преобладават меките и топли, а в кройките - овърсайз размерите, като силуетите ще се придържат към класическите есенно-зимни. Удобното никога не е било толкова добре изглеждащо.

Елегантните палта

Така познатите костюми ще бъдат обновени. Традиционно, стилната визия ще се състои от съчетанието на блейзър и панталон, както и блейзър и пола. Палтата ще са за предпочитане пред впитите якета. Палацо панталоните, или тези с пейпър бек талия, широките или по тялото, съчетавайте с дълги горни връхни дрехи. Това ще е идеално за всекидневна визия.



Правилните тенденции и мотиви

Бъдещето е бляскаво, уверено и подготвено да привлича внимание. Това е посланието, което носи модата през есента и зимата. Принтовете ще са диви и невероятни. Може да са мистични, вдъхновени от изкуството или романтично флорални. Есента ви дава чудесна възможност да избягате от сивите и неутрални тонове и да внесете жизненост в живота си.

Завръщане към черното

Принципът, че черното си е черно, остава да важи, както винаги. То никога няма да бъде пренебрегнато и забравено. Това, което подлежи на промяна е единствено пропорцията на черното. Някои сезони е било в дълги силуети, обсипано в апликации или без. Тази есен то ще е късо и вталено! От роклите блейзери до роклите с кукленски силует, правилото ще е небрежното показване на крака, мили момичета.