Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
Блог

Как да бъдете “classy lady”

Лайфстайл

Бъдете благодарни


Бъдете благодарни всеки ден. Отделяйте време не само на нещата, които притежавате, но също така и на хората във Вашия живот и на възможностите, които животът Ви предоставя. Бъдете благодарни за всяко хубаво нещо, което Ви се случва и правете добрини.



Обличайте се в крак с кодата 


Начинът, по който се обличате е важен аспект от това да как да бъдете “classy lady”. Не са Ви необходими скъпи тоалети, за да изглеждате добре. Просто винаги спазвайте две важни правила - винаги съобразявайте аксесоарите с облеклото си и винаги подбирайте аутфита спрямо събитието, на което сте.
 


Помислете преди да говорите


Мисленето преди да говорите ще Ви избави от много неприятни ситуации. Думите Ви показват характерът на Вашето сърце. Всяка дама трябва да говори мило и нежно, без груби изрази, както и да говори истината. Това се отнася и за всички постове в социалните мрежи, също.



Планирайте 


Правете си планове и списъци толкова често, колкото се нуждаете. Това ще Ви помогне да правите всичко навреме и ще Ви достави удоволствието от зачеркването на всички свършени неща. Животът на всеки е забързан и често имате много неща, които за направите, заради което винаги е възможно да забравите нещо. Това няма да се случи, ако използвате планер.



Прекарвайте време сами


Прекарвайте някакво време сами със себе си и правете нещо, което Ви доставя удоволствие. Това може да е някоя процедура за красота, четене на книга или просто да се наслаждавате на свежия въздух навън. Това е много важно особено, когато имате стресираща работа или такава, която Ви свързва с много хора, с които трябва да контактувате всеки ден.



Карайте другите да се чувстват добре


Всички сме чували и преди, че начинът, по -който караме хората около нас да се чувстват, говори много за нашия характер. Говорете мило с хората, правете им комплименти или просто бъдете усмихнати.



Избирайте щастието


Щастието в някои дни идва естествено лесно, но други дни са много трудни. Но без значение какво се случва, винаги мислете за щастието. То идва, когато искаме да се чувстваме радостни, когато сами го избираме, когато имаме надеждата, че най- хубавите неща тепърва предстоят.

Правете си план на бюджета


Направете си план на приходи и разходи и се придържайте към него. Използването на бюджет- план ще Ви предпази от разходи за безсмислени неща. С възможността за онлайн пазаруване може да похарчите много пари, без дори да осъзнаете . Бъдете отговорни към Вашите финанси. Би било прекрасно, ако имате възможност да дарявате или да помогнете на някой в нужда.



Яжте здравословно


Отделяйте време на това да правите план за храненията си през деня и да си приготвяте яденето вкъщи. Когато не си правите план на менюто, е твърде възможно да прибегнете до яденето на нещо, което става бързо и е наздравословно. Бъдете грижовни към себе си и се хранете здравословно. Така не само ще изглеждате добре, но и ще се чувствате добре.



Пийте много вода


Добре е да пиете минимум 2 литра вода на ден. Водете си тракер на изпитите чаши през деня. Така ще знаете със сигурност колко вода сте изпили.



Научете се да казвате “не”


Това е много трудно за някои хора, особено за тези, които искат да са добри с другите - Да казвате понякога “не”. Помагайте на другите, но не поемайте прекалено много ангажименти към хората около Вас, от които могат да пострадат Вашите собствени важни планове и цели.


Ако тази тема е била полезна за вас, ще се радваме да я споделите с приятели. 
Може да ни последвате във Facebook и Instagram, където споделя много полезни съвети и доста интересна информация за това, как да организираме себе си.