Безплатна доставка със Спиди на територията на България над 39.99 лв.
 
 
За Нас
Здравейте, ние сме Борислава и Виолета и седим зад проекта на Empower Me. Идеята за Empower Me се роди в Единбург, още преди двете да се съберем да работим заедно. Наричаме го проект, защото искаме да изградим система за цялостно планиране и себеусъвършенстване. Срещайки се с различни успешни хора, посещавайки редица събития и уъркшопи, организирани в тази насока - за търсена на ключа към успеха, ние решихме първите планери, които да създадем да дадат основата за всяко успешно развитие, да помагат за справянето с многобройни задачи, максимално организиране на времето, спазване на крайни срокове, а също така и така важното умение - контролиране на стреса и непрекъснато самоусъвършенстване.

Ние прецизно и внимателно подбираме материалът, от който се изработват нашите планери - от корицата до листовете, мастилото, та и самото лепило, така че да са едовременно красиви и природо-целесъобразни.

Като момичета, които се занимават с по няколко неща едновременно, ние знаем, че тайната един човек да е успешен е в магията да организира идеално своето време, да си поставя цели и стъпки как да ги постигне, да си прави равносметка и да поддържа своето физическа и психическа форма. Затова ние съчетахме в едно идеална пропорционалност, премерен елегантен шик и максимална полза в нашите планери, като така успяхме да ги превърнем в истински моден аксесоар, който е невероятен помощник в нашето ежедневие - помага ти да се справяш успешно с всички поставени задачи,да организираш времето си, да живееш здравословно, да се самоусъвършенстваш като придобиваш нови положителни навици или да премахваш стари навици, които ти пречат, както и да се справяш със стреса.

Борислава & Виолета
Founders & Art Directors
Следвай страстта си.
Слушай сърцето си.
Вярвай в процеса.
Бъди благодарен.
Животът е магия и
Твоите мечти си заслужават.
Възможностите ти нямат лимит.